Комерційна пропозиція

Выберите свой вариант, и мы составим для вас наиболее выгодное
предложение

Вам ответит менеджер из вашего региона

Чтобы продолжить, пожалуйста, выберете страну доставки.

Выберите свой вариант, и мы составим для вас наиболее выгодное
предложение

Чтобы продолжить, пожалуйста, выберете продукты.

В ответном письме мы хотим обратиться к вам по имени

Чтобы продолжить пожалуйста заполните поле

Никакой рекламы. По этому адресу с вами свяжется менеджер

Чтобы продолжить, пожалуйста, заполните поле.

Укажите номер телефона и менеджер свяжется с вами

Чтобы продолжить, пожалуйста, введите свой номер телефона.

Выберите сферу деятельности и мы составим для вас наиболее выгодное предложение

Чтобы продолжить, пожалуйста, выберете сферу деятельности.

Укажите юридическое название вашей компании

Чтобы продолжить, пожалуйста, укажите название вашей компании.

Расскажите о своем проекте

Чтобы продолжить, пожалуйста, опишите ваш проект.

Подтвердите данные

Выберите свой вариант, и мы составим для вас наиболее выгодное предложение

Чтобы продолжить, пожалуйста, выберете один из вариантов.

В ответном письме мы хотим обратиться к вам по имени

Чтобы продолжить пожалуйста заполните поле

Никакой рекламы. По этому адресу с вами свяжется менеджер

Чтобы продолжить, пожалуйста, введите свой номер телефона.

Выберите сферу деятельности и мы составим для вас наиболее выгодное предложение

Чтобы продолжить, пожалуйста, выберете сферу деятельности.

Укажите юридическое название вашей компании

Чтобы продолжить, пожалуйста, укажите название вашей компании.

Вам ответит менеджер из вашего региона

Чтобы продолжить, пожалуйста, выберете страну доставки.

Расскажите о своем проекте

Чтобы продолжить, пожалуйста, опишите ваш проект.

Нажав 'Отправить', вы подтверждаете, что ознакомились с нашей политикой конфиденциальности и принимаете ее.

Спасибо!
Ваше сообщение отправлено.

Менеджер свяжется с вами в ближайшее время.

Мы предоставим информацию по вашему региону

Чтобы продолжить, пожалуйста, выберете страну.

Подтвердите данные

Выберите свой вариант, и мы составим для вас наиболее выгодное предложение

Чтобы продолжить, пожалуйста, выберете продукты.

Чтобы продолжить пожалуйста заполните поле.

Мы предоставим информацию о том, как можно приобрести указанное количество товара

Чтобы продолжить, пожалуйста, укажите количество продуктов.

Мы предоставим информацию по вашему региону

Чтобы продолжить, пожалуйста, выберете страну.

Спасибо!
Ваше сообщение отправлено.

Ваш запрос будет обработан в ближайшее время.

Опубліковано 04/03/2021

Ювілейний випуск BROADVISION опубліковано на новому сайті

Infomir опублікував ювілейний, десятий випуск BROADVISION. Це перше у світі видання для IPTV/OTT-операторів. Медіа присвячено інтернет-телебаченню, розумним приставкам і звичкам глядачів. У ньому ми робимо ставку на експертність та унікальний контент, тому читачі дізнаються, як запускати конкурентні IPTV/OTT-сервіси, залучати й утримувати аудиторію.

В обмін на підписку багато компаній пропонують тільки white papers, стислі керівництва або чеклисти. Але BROADVISION набагато цінніший. Підписники безплатно отримують 40-сторінковий журнал, і кожна стаття допомагає їм розвивати власні проекти.

Видання про Android TV™ і запуск IPTV/OTT-сервісів

У ювілейному, десятому номері ми розповідаємо, чому Android TV може захопити ринок телебачення і як запускати IPTV/OTT-проекти. Ділимося таємницями підсилювача звуку Whooshi й розповідаємо про співпрацю з бразильськими операторами, що зуміли під’єднати мільйон абонентів.

Про запуск IPTV/OTT-бізнесу нам розповів в інтерв’ю ексдиректор Starnet — одного з найбільших IPTV-провайдерів Молдови. Ви дізнаєтеся, як створити IPTV/OTT-проект, на чому заробляють оператори, як утримати глядача й вибрати надійного партнера.

У статті про Android TV розповідаємо про те, як інтернет речей, магазин додатків і голосовий помічник Google Assistant допомагають платформі завойовувати ринок телебачення. Матеріал про hardware-стартап присвячений Whooshi — портативному Bluetooth-підсилювачу з персоналізацією звуку. У четвертій статті ви прочитаєте, як вирішення Infomir допомагає об’єднанню 13 бразильських операторів і що незвичного в минулому й майбутньому телебачення Латинської Америки.

Новий сайт з попереднім переглядом, архівом і сортуванням номерів

Ми повністю оновили сайт журналу та зробили його інтерактивним — там з’явився попередній перегляд статей, а також зручний архів із сортуванням випусків.

Тепер перед завантаженням читачам доступні описи матеріалів і перші сторінки головної статті. У майбутньому на ресурсі BROADVISION з’явиться ще більше можливостей.

Перейти на сайт BROADVISION

Унікальне видання — наш внесок у розвиток IPTV/OTT-ринку

Журнал BROADVISION — унікальне медіа. На старті проекту ми намагалися знайти схожі видання у галузі IPTV/OTT, але таких не було. Деякі виробники електроніки мали тільки обсяжні й багатопрофільні журнали. Ці ресурси не допомагали бізнесу операторів, дистриб’юторів і системних інтеграторів.

Ми створили по-справжньому корисне медіа. Його читають власники, розробники, технічні фахівці й маркетологи. Більш ніж половина аудиторії — CEO й CTO системних інтеграторів, телекомунікаційних і дистриб’юторських компаній.

Журнал регулярно завантажують працівники ZTE, Huawei, Sky Limited, «1+1», Orange і «UA: Перший». Друкований наклад читачі розбирають на телекомунікаційних виставках в ОАЕ, Нідерландах, США й Бразилії. Цікавість до BROADVISION засвідчила, що у сфері IPTV потрібне видання такого формату.

IPTV/OTT — складна галузь, але наші експерти розповідають про неї простою мовою. У статті потрапляє тільки те, що цікавить аудиторію. Подібних видань у світі не було — ми стали першими.

Поділіться експертними знаннями з читачами BROADVISION

Ми будемо раді, якщо ви поділитеся знаннями з читачами журналу. Ви зможете зробити внесок в індустрію й зміцнити репутацію своєї компанії. BROADVISION публікує досвід CEO, інженерів, розробників, бренд-менеджерів, керівників проектів, працівників техпідтримки та інших фахівців IPTV/OTT-сфери.

Медіа читають у всьому світі, тому про ваш бренд дізнаються компанії з Європи, Близького Сходу, Північної та Південної Америки, Африки й навіть Азії.

Щоб поділитися досвідом в одній зі статей BROADVISION, напишіть на адресу broadvision@infomir.com, запропонуйте тему та дайте інтерв’ю редакторам журналу. Ми підготуємо матеріал і затвердимо з вами. Після цього текст буде опубліковано на сайті видання. Його друковану версію отримають відвідувачі галузевих виставок на кількох континентах.

Наступний номер: відеокодеки, голосові помічники, нішеві сервіси й ринок після пандемії

Невдовзі ми опублікуємо наступний номер BROADVISION. У ньому розповімо, навіщо відео стискають, як з’явилися кодеки й чому від них залежить упровадження 4K і 8K. Ви дізнаєтеся, за якою з технологій компресії майбутнє, як розвивалося розпізнавання мовлення, що вміють голосові помічники й чому Google Assistant — одна з головних переваг Android TV.

Ми поділимося інсайдами про те, як локальний і нішевий контент допомагає конкурувати з великими стримінговими сервісами й чому невеликі оператори завжди матимуть передплатників. Експерти розкажуть, як виросте ринок IPTV, який потенціал має модель SVOD і як пандемія COVID-19 змінила бізнес локальних і великих операторів.

Залиште свою електронну пошту на сторінці журналу й отримаєте наступний випуск одними з перших.

Підписатися на BROADVISION

Про Infomir

Infomir — європейський виробник промислової та побутової електроніки. Компанія випускає розумні ТВ-приставки, вирішення для вуличного освітлення й обліку ресурсів.

Приставки MAG на базі Linux і Android TV — головний продукт Infomir. З 2001 року на їхній основі запущено понад 4500 IPTV/OTT-проектів у 150 країнах. API дає змогу інтегрувати пристрої з більшістю middleware й CAS. Доступна англомовна техпідтримка й база знань.

Виробництво розміщене в Україні, офіси й дистриб’юторські центри Infomir працюють в ОАЕ, Естонії та Швейцарії. Це дає змогу забезпечити ефективну логістику в усьому світі.

Компанія випускає журнал BROADVISION і веде освітній ресурс Infomir Academy. Вона має більш ніж 50 партнерів, серед них — виробники чипсетів, постачальники middleware, CAS, DRM та інших технічних вирішень.

*Google та Android TV є торговельними марками компанії Google LLC.