Комерційна пропозиція

Infomir став партнером MultTV: бразильські оператори вибрали Android-приставки

Опубліковано 31/01/2020

Infomir став партнером MultTV: бразильські оператори вибрали Android-приставки

Infomir став партнером MultTV — об’єднання з 13 бразильських операторів платного ТБ. У цьому проєкті фахівці Infomir кастомізували Android-рішення, інтегрували його зі стороннім middleware та забезпечили підтримку системи захисту Verimatrix VCAS™ Ultra. Приставки для MultTV виробляють на заводі Infomir у Манаусі (Бразилія), це спростило логістику та знизило кошторис проєкту.

Головною вимогою MultTV до приставок стала ОС Android 7.0 і 2 ГБ RAM для інтеграції з Verimatrix VCAS Ultra.

Глибока кастомізація операційної системи та брендування прошивки під кожного оператора дозволило учасникам MultTV повністю контролювати своє середовище. Команда Infomir інтегрувала фірмовий лаунчер і магазин застосунків MultTV, заборонивши встановлення застосунків зі сторонніх джерел. Приставки надійно захищені від будь-якого зламування. Користувачам недоступні просунуті налаштування Android: пристрій не можна вивести з ладу або прив’язати до стороннього провайдера.

«Це великий успіх — ми допомогли запустити сервіс MultTV та вийшли на ринок Латинської Америки. Великий проєкт з кастомізацією прошивки, інтеграцією VCAS Ultra та стороннім проміжним ПЗ — це важливий етап у підкоренні нового регіону. З новим рішенням оператори у складі MultTV зможуть побудувати сучасний і зручний сервіс. Ми запропонували клієнтові найліпші умови завдяки виробництву в Манаусі та локальному відділу продажів,»

Траян Трібой, CEO Infomir.

«Швидкий запуск став ключем до успіху проєкту. MultTV побудував сучасний сервіс із безлічі компонентів, для цього знадобилися складні інтеграції. Ми шукали кастомізовані Android-приставки з підтримкою стороннього проміжного ПЗ та системи безпеки VCAS Ultra. Infomir чудово впорався із завданням і в найкоротший термін кастомізував рішення так, щоб ми його повністю контролювали. Крім того, важливою перевагою стало виробництво в Бразилії».

Луїс Геверс, технічний директор MultTV.

Про MultTV

MultTV — бразильське медіаоб’єднання, куди входить 13 операторів платного телебачення. Незабаром до нього приєднається понад 30 компаній, їхня кількість збільшується щотижня. Спілка підтримує локальних операторів, допомагаючи запустити IPTV/OTT-бізнес швидко та з низькими затратами. Його учасники ділять загальний контент, інфраструктуру й використовують єдину головну станцію та систему захисту Verimatrix VCAS Ultra.