Ticari iş teklifi

NAB Show 2017 özeti

Yayınlanan 29/05/2017

NAB Show 2017 özeti

Infomir'in hangi yenilikleri fuar ziyaretçilerinin en çok ilgisini çekti?

Ziyaretçiler yeni modelimiz MAG410 için çok heyecanlandılar. Müşterilerimiz firmamızdan 4K STB bekliyorlardı ve biz de bu işin üstesinden geldik. Dahası, MAG410, 4k içerik sunarken ağ yükünü azaltmaya yardımcı olan HEVC'yi destekliyor. Bu bağlamda, STB'lerin piyasaya çıkacağı tarihin ne zaman olacağı sorusu en çok bizim standımızda belirdi. Beklemenin uzun sürmeyeceğine söz veriyoruz. MAG410 bu yaz satışa sunulacak. Ek olarak, IPTV/OTT operatörlerine olan düzenli ilgi, Stalker Middleware ve beraberindeki iOS ve Android için çoklu ekran uygulaması StalkerTV'den kaynaklanmaktadır. Telekomünikasyon operatörleri Stalker'ı dünyanın her yerinde kullanıyorlar ve kabiliyetlerinin çoklu ekrana genişlemesinden memnun oldular.

IPTV/OTT segmentinde en popüler trendlerin neler olduğunu bize söyler misiniz?

Fuar süresince Anahtar Teslimi Çözüm olarak adlandırılan “tüm” bileşenleri içeren bir çözüm için birçok talep aldık. Operatörler zamanlarına değer veriyor ve entegrasyonu için ek kaynakların daha fazla harcanmasını gerektiren ayrı bileşenler almak istemiyorlar. Müşterilerimizin tüm isteklerini dikkatle dinledik ve bunları kendi entegre çözümümüz - Magic Solution içinde uygulayacağız.. Geliştiricilerimiz, işlevselliğini genişletmek için sürekli çalışıyorlar. Aynı şekilde, önemli bir trend de içeriğin korunması. Bu doğrultuda uzun süredir Verimatrix ile işbirliği yapıyoruz ve yakın gelecekte DRM pazarının diğer liderleriyle işbirliğini geliştirmeyi planlıyoruz.

Ortaklardan hangileri NAB Show'u ziyaret etti?

Böyle yüksek profilli etkinliklerde daima çok sayıda arkadaşla tanışıyoruz. Bunların arasında - çözümlerini STB'lerimizde başarıyla uygulamış olan Zixi platformu var. Ayrıca Telebreeze'den ortaklarla bir toplantı yaptık. Müzakere noktası, Amerikan pazarındaki tanıtımın özellikleriydi. Kuzey Amerika pazarında yer alan entegratörlerle ortaklıklar geliştirmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Fuarda ilginç hizmet temsilcileri ile birkaç toplantı yapıldı. Gördüklerimiz ve duyduklarımız hoşumuza gitti. Gelecekte Infomir'in, bu pazardaki müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla farklı firmalarla işbirliği yapacağını düşünüyorum.

Hizmet veya ürünlerimiz için teşekkür etmek veya bunlarla ilgili bir şikayet veya öneri mi paylaşmak istiyorsunuz?
Lütfen feedback@infomir.com  adresi veya Geri Bildirim formu yoluyla bize bir.
Setüstü kutusunun kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen Destek ekibimizle iletişime geçin.