Ticari iş teklifi

Yayınlanan 05/07/2017

Stalker Middleware 5.2, şimdiye kadar en çok beklenen sürümümüzdür. Bu güncelleme middleware'imizi daha da iyi hale getiriyor ve operatörlere inanılmaz fırsatlar sunuyor.

Kendimize iddialı hedefler koyduk ve ürünümüzün operatörlerin dünya genelinde nasıl çalışmasına izin verdiğini görmekten mutluyuz:

• daha yüksek değerli görevlere odaklanmak
  • aboneleri için hizmet kalitesini yükseltmek
  • yeni iş fırsatları açmak

Yeni uygulama

TV ekranındaki web sitelerinden video oynatma

Infomir, Stalker Middleware 5.2'yi sunar

MAGic Cast ile kullanıcılar videolarını tarayıcılarından büyük bir TV ekranına aktarabilirler. Bilgisayar kapatıldıktan sonra bile, seçilen videolar sırada kalır ve oynatılabilir.

Cihaz desteği

Yeni nesil MAG STB'ler için destek

Artık temel STB'nin yeni nesli MAG324'ü destekliyoruz. Bu uygulama, Broadcom işlemci üzerinde çalışıyor, HEVC kodeğini ve Verimatrix medya içerik koruma sistemini destekliyor.

Akıllı Başlatıcı

Geliştirilmiş TV Rehberi

Infomir, Stalker Middleware 5.2'yi sunar

Yeni ve geliştirilmiş EPG'miz ilginç içeriği bulmayı çok daha kolaylaştırıyor. Kullanıcılar programlar hakkında daha fazla bilgi edinecekler. Ayrıca, kullanıcılar hatırlatıcı koyabilir ve bir programı kaydetmek için TV'yi önceden ayarlayabilirler.

Zaman kaydırma işlevselliği

Infomir, Stalker Middleware 5.2'yi sunar

Zaman kaydırma işlevselliği artık Akıllı Başlatıcı'da kullanılabilir. Kullanıcılar canlı yayınlar sırasında programları duraklatabilir ve reklamları ileri sarabilir. Operatörler sunucudaki depolama alanını kullanabilir veya abonelerin kendi USB depolama cihazlarına kayıt yapmasına izin verebilir.

Seç izle için geçici bağlantılar

Infomir, Stalker Middleware 5.2'yi sunar

Artık Video Kulüp içeriği geçici HTTP URL'leri kullanılarak daha iyi korunacaktır. Güvendiğiniz herhangi bir sistemi kullanabilirsiniz: Flussonic, Nginx, Wowza, EdgeCast veya Akamai.

Yeni Ayarlar menüsü

Infomir, Stalker Middleware 5.2'yi sunar

Daha sezgisel hale getirmek için Ayarlar menüsünün tasarımını güncelledik. Ayrıca, uygulama arayüzü şu anda İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Felemenkçe, İtalyanca, Ukraynaca, Yunanca, Bulgarca, Ermenice, Gürcüce, Lehçe, Türkçe, Slovence ve Portekizce olarak sunulmaktadır.

TV uygulamasını otomatik olarak başlat

Infomir, Stalker Middleware 5.2'yi sunar

Kullanıcılar artık cihaz açıldığında TV uygulamasını otomatik olarak başlatmayı seçebilirler. Bu işlev, yaşlı kullanıcıların ve daha önce IPTV deneyimi olmayanların ihtiyacını karşılamak için geliştirilmiştir.

Yönetim

Yeni yönetici arayüzü

Infomir, Stalker Middleware 5.2'yi sunar

Yönetici paneli şimdi daha da fazla imkan sunuyor. Güncellemenin en önemli özelliği, TV kanalları için yapılan toplu işlemlerdir. Toplu işlemlerin çoğu yalnızca saniyeler içinde gerçekleştirilebilir. Ayrıca, ortalama sayfa yükleme süresini %40 gibi etkileyici bir oranda azalttık.

Abonelik planlarını kolayca yönetin

Infomir, Stalker Middleware 5.2'yi sunar

Abonelik planları altında, yeni müşterileri çekmeye yönelik özel teklifler oluşturmanızı kolaylaştırmak için son kullanma tarihlerini belirleyebilirsiniz. Özel teklif sona erdikten sonra kullanıcının aktarılacağı abonelik planını önceden belirleyebilirsiniz. Kullanıcı, özel teklif kapsamındaki planının bitmek üzere olduğu konusunda otomatik olarak bilgilendirilebilir.

Yeni sürümü indirmek için formu doldurun

İndirme İsteği

Aşağıdaki formu doldurun. Yöneticimiz, projenizin ayrıntılarını netleştirmek için sizinle iletişime geçecektir. Lütfen dikkat: Ministra TV platformu hiçbir içeriğe veya diğer telif hakkı olan materyallere erişim veya bağlantı sağlamaz.

Ad:

Soyad:

Work e-mail:

You have not given a correct e-mail address Please register this request with the professional e-mail address which is associated with your company domain.

Telefon:

Şirket:

Web Sitesi:

Ülke:

Endüstri:

Proje açıklaması

License Agreement

Bu formu doldurduğunuz için teşekkür ederiz.
Lütfen aşağıdaki önemli bildirimi kontrol edin:

IPTV/OTT servisi, içeriği telif hakkıyla korunan TV kanallarının veya diğer video/ses servislerinin akışını gerektirir. Üçüncü taraf telif hakkı olan materyallerin kullanımı, bu tür içeriği kullanma hakkının belgelenmiş kanıtlarını gerektirir.

Lütfen isteğinizin bir telif hakkı sahibi olan veya telif hakkıyla korunan materyalleri kullanmanızı veya dağıtmanızı sağlayan tüm uygun lisansları veya telif hakkı sahibinin izinlerini elinde bulunduran bir şirket adına oluşturulduğundan emin olun.

Gözden geçirmenin bir parçası olarak, telif hakkı ihlallerini önlemek için, bu tür izinlerin lisanslarını talep edebiliriz, ayrıca bizim takdirimizde isteğinizi reddedebiliriz.
İş uzmanımız, talebinizi (sonraki) 2 iş günü içinde gözden geçirecek ve ek bilgi için sizinle iletişime geçecektir.

Samsung Tizen uygulaması, 2015'ten itibaren piyasaya sürülmüş tüm tv modelleri için mevcuttur.
Bizzat kendi cihazınızın uygulama mağazasında Ministra Player'ı arayın. .

Ticari iş teklifi

Демонстрация возможностей Ministra TV platform
Заполните форму для ознакомления с функциональными возможностями платфомы.
Мы пришлем Вам на почту логин и пароль для доступа на демонстрационный доступ.

Ad:

Soyad:

Bu alan gereklidir

You have not given a correct e-mail address

Telefon:

Şirket: