Commercial proposition

United.Cloud ve Infomir ittifakı servis sağlayıcıları için yeni olanaklar sağlıyor.

Yayınlanan 26/01/2017

Infomir ve United.Cloud, hizmet sağlayıcılarına ve yayıncılara yönelik üst düzey Cloud TV çözümü sunmak için bir girişim içindeki ortaklıklarını açıkladılar. Bu yeni ittifak, sektörde onlarca yıllık deneyime sahip iki teknoloji yenilikçisi şirketi bir araya getirmekte. Infomir'in en yeni donanımı ve beraberindeki dağıtım altyapısı ile United.Cloud yazılım platformu arasındaki sinerji, bu hızlı büyüyen pazardaki servis sağlayıcılara yeni olanaklar sunuyor. Bu yeni ortaklığın ilk ortak projesi, 2017 yılının ilk çeyreği için duyurulan ve dünya çapında bir OTT operatörü olan NetTV Plus için yeni bir çözümün lansmanı.

United.Cloud, hem geleneksel yönetilen IPTV sağlayıcılarının hem de gelişmekte olan OTT sağlayıcılarının ihtiyaçlarını 30 gün gibi kısa bir sürede piyasaya sürecek bir Cloud TV çözümü. Son nesil Cloud TV platformu ve dünya çapında bir CDN ile United.Cloud, dünyanın herhangi bir köşesindeki abonelere hem doğrusal hem de doğrusal olmayan TV içeriği sunma kabiliyetine sahip. United.Cloud uçtan uca anahtar teslimi çözümler, STB'lere, Akıllı TV'lere, tabletlere, akıllı telefonlara ve öneri motoru, kişiselleştirilmiş TV, dinamik reklamlar, doğru EPG, raporlama ve analitik araçları gibi gelişmiş özelliklere sahip tüm çok ekranlı cihazlara hızlı servis dağıtımı yapılmasını sağlayarak özel müşteri gereksinimlerine kolayca uyarlanabilir.

Hizmet veya ürünlerimiz için teşekkür etmek veya bunlarla ilgili bir şikayet veya öneri mi paylaşmak istiyorsunuz?
Lütfen feedback@infomir.com  adresi veya Geri Bildirim formu yoluyla bize bir.
Setüstü kutusunun kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen Destek ekibimizle iletişime geçin.