Ticari iş teklifi

Yayınlanan 23/01/2020

Infomir, HP Jet Fusion 5210 Ticari 3D Baskı Hattını Satın Aldı

Ukrayna, bu ekipmana sahip ilk Doğu Avrupa ülkesi oldu. Şirket, akıllı cihazlar için kutu basmaya başladı ve yeni kurulan şirketlere ve orta ölçekli işletmelere baskı olanakları sunacak.

Bileşen parçaları veya cihazların kutuları genellikle kalıp kullanılan plastik dökümdür. Bunları üretmek dört aya kadar sürer ve on binlerce dolara mal olur. 3D baskı, bir parça veya fonksiyonel prototip üretmek için gereken süreyi birkaç güne indirir.

HP Jet Fusion 5210, 1200x1200 DPI çözünürlüğünde ve minimum 80 mikron tabaka kalınlığında baskı yapar, bu nedenle yazdırılan parçaların kalitesi neredeyse döküm parçaların kalitesi kadar iyidir. Tüm nesne, tabakalarca, bağlayıcı malzemenin ve ısı kaynağının etkisi altında polimer tozuyla birleştirilir. Diğer bir baskı döngüsünden sonra çalışma odasında kalan tek şey yeniden işleme geri döner. Bu neredeyse sıfır atık bir üretimdir. Baskı için Infomir, tescilli poliamid (Naylon) bazlı HP termoplastik kullanır. Malzeme uzun ömürlü, UV ve kimyasallara dayanıklıdır. İnce cidarlı Naylon baskı bile dayanıklı ürünler üretmenizi sağlar.

Infomir, HP Jet Fusion 5210 Ticari 3D Baskı Hattını Satın Aldı

Infomir'in Uzaktan Veri Yöneticisi Denys Popov:

Birçok ürün mükemmel kutuları gerektirmez. Bu gibi durumlarda 3D baskı, ürün tedarik süresini önemli ölçüde azaltır: 3D model birkaç saat içinde bitmiş bir parçaya dönüşür. Büyük ihtimalle, 5-10 yıl içinde, eklemeli üretiminin geleneksel üretimi geride bırakacak ve geleneksel döküm ve kalıplar geçmişte kalacaktır.»

Eşsiz bir 3D baskı hattı Infomir'in hareket sensörleri için kutular ve ölçüm cihazları için akıllı kaplamalar oluşturmasına yardımcı olacak. Şirket, yerli üreticilere zaman açısından aylarca süre ve maliyet açısından on binlerce dolar tasarruf etme konusunda yardımcı olmaya hazır. 3D baskının artık yurtdışından sipariş edilmesi gerekmeyecek - son olarak, ülkemiz prototip oluşturmak, ürün tasarımını test etmek ve küçük ölçekli üretime başlamak için en iyi donanıma sahip ülkeler arasında yer aldı.