Commercial proposition

Infomir'in CABSAT 2017'deki yenilikleri

Yayınlanan 28/02/2017

Infomir'in CABSAT 2017'deki yenilikleri

CABSAT, MENA dijital TV endüstrisi için öncelikli bir etkinlik. Bu etkinlik, farklı sektörlerden temsilcileri bir araya getiriyor ve üretken işbirliği ve deneyim alışverişi için uygun koşulları düzenliyor. Infomir orada bir kez daha yer alacak ve şirketin en son ayrıntılarını sergileyecek.

Bu sefer, Infomir'in en iyi tanıtımı Android işletim sistemi ve 4K video desteği ile bir MAG410 STB olacak. Bu, dört çekirdekli Cortex-A53 işlemcisiyle MAG serisinin en verimli STB'si. MAG410, 2 Gb operatif ve 8 Gb flash belleğe sahip, ve bu da yüksek kaliteli videoyu oynatmak ve saklamak için yeterince iyi. STB, HEVC ile sıkıştırılmış dosyaları yeniden üretir. Bu, 4K içeriği sunarken bile ağ yükünün düşük olacağı anlamına gelir. Dahası MAG410, 3 USB girişi ve dahili Wi-Fi adaptörü ile donatılmış bir ürün.

MAG serisi STB'lerle birlikte Infomir, Stalker Middleware'i temsil edecek. Bu, dünya genelinde farklı ölçeklerde IPTV ve OTT projeleri düzenlemek için tasarlanmış ücretsiz bir yazılım. Stalker Middleware'in temel özelliği, projenin oluşturulması için gereken minimum yatırım ve en kısa zaman dilimi. PiP, çoklu dil, ebeveyn kontrolü, CAS ve DRM sistemi desteği, kullanıcı arayüzünün kişiselleştirilmesi gibi popüler özellikler, pazarın en yeni gereksinimlerini karşılıyor. Dahası Stalker Middleware çok ekranlı: kullanıcılar Android ve iOS için uygulamaları kullanarak operatör servislerine erişebilirler.

Bu yıl CABSAT 21-23 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Gelin ve yeniliklerimizi Dubai Dünya Ticaret Merkezindeki Salon 4, CD-19 standımızda test edin. Orada, Infomir ekibi uzmanlarına teknik konular hakkında danışabilir ve işbirliği fırsatlarını tartışabilirsiniz.

CABSAT'ta Infomir ile toplantı ayarlayın:

TOPLANTI İÇİN REZERVASYON YAPTIRIN

Hizmet veya ürünlerimiz için teşekkür etmek veya bunlarla ilgili bir şikayet veya öneri mi paylaşmak istiyorsunuz?
Lütfen feedback@infomir.com  adresi veya Geri Bildirim formu yoluyla bize bir.
Setüstü kutusunun kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen Destek ekibimizle iletişime geçin.