Ticari iş teklifi

Yayınlanan 12/10/2017

Soru ve Cevap: Igor Oklander - IBC 2017 Özet

IBC 2017'ye Infomir'in katılımına ilişkin izlenimlerinizi paylaşır mısınız?

IBC'nin tam ölçeği adeta nefes kesici. Burada gösterilen trendler, gelecek yıllar için endüstrinin geleceğini tanımlamakta. Bu tamamen bizim standımız için de geçerli. Bu yıl, misyonumuz sadece bir şeyler göstermekle sınırlı kalmadı, aynı zamanda deneyimlerimizi de paylaştık. Infomir piyasayı sürekli olarak analiz ediyor ve bu analizin sonuçları müşterilerimize üç aylık BROADVISION dergisinin üçüncü sayısı şeklinde gösterildi - herkes standımızda bir dergi alabildi. Şova katılamayanlar sitemizin INFOHUB bölümünden Q3'ü okuyabilirler

Soru ve Cevap: Igor Oklander - IBC 2017 Özet

Infomir etkinlikte neler sundu?

Bu sezon yeni kilit ürünümüz Ministra çoklu ekran TV platformudur. 2007 yılında, Infomir, TV hizmeti yönetimi için Stalker Middleware adlı yazılımı yarattı. 10 yıl boyunca, bu ürün dünyanın dört bir yanındaki 80 ülkede binlerce internet sağlayıcısının, otelin, okulun, üniversitenin ve tıbbi kurumun kolay ve hızlı bir şekilde MAG serisi STB'lere dayanan projeler başlatmasına yardımcı oldu. Yepyeni bir kalite, işlevsellik ve para kazanma potansiyeli sunan bir ürün sunmak için çok çalışıyoruz. Sonuç, IBC'de gösterdiğimiz çok platformlu bir çözümdür. Yıllardır birlikte çalıştığımız partnerlerimizden çalışmalarımız hakkında olumlu geri bildirimler almak çok faydalı oldu.

Soru ve Cevap: Igor Oklander - IBC 2017 Özet

Yakın gelecekte daha fazla STB modelinin çıkmasını beklemeli miyiz?

Evet, ve bu, en çok satan ürünümüz MAG254'ün yeni nesli MAG322 olacak. Bu, temel seviye STB'ler için pazarın ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan ve Broadcom çipsete dayanan modern bir STB. Aynı öncekiler gibi, MAG322 de Linux üzerinde çalışacak. Hayranları, hem MAG254’ün hem de MAG322'nin MAG JS API ile tamamen uyumlu olduğundan emin olabilir. Avrupa satışlarının çok kısa bir süre içinde başlaması ve ardından diğer bölgelerdeki lansmanlar bekleniyor. Yakında çıkacak cihaz hakkında daha fazla bilgiyi sitemizde bulabilirsiniz.

Soru ve Cevap: Igor Oklander - IBC 2017 Özet

Hizmet veya ürünlerimiz için teşekkür etmek veya bunlarla ilgili bir şikayet veya öneri mi paylaşmak istiyorsunuz?
Lütfen feedback@infomir.com  adresi veya Geri Bildirim formu yoluyla bize bir.
Setüstü kutusunun kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen Destek ekibimizle iletişime geçin.