Commercial proposition

Infomir, Ministra TV platformunu gururla lanse eder

Yayınlanan 25/10/2017

Infomir, Ministra TV platformunu gururla lanse eder

Infomir 2007'de, TV servislerini yönetmek için bir yazılım uygulaması olan Stalker Middleware'i başlattı. Geçtiğimiz yıl, Stalker Middleware hem tasarım hem de işlevsellik açısından çarpıcı biçimde değişti. Ve şimdi çok platformlu bir çözümü sunmaktan gurur duyuyoruz - yeni çoklu ekran Ministra TV platformu.

Platform, video reklamlar, Resim İçinde Resim (PIP) işlevi, gelişmiş ebeveyn denetimleri, yeni bir kullanıcı arayüzü ve daha fazlası dahil olmak üzere mobil cihazlar ve akıllı TV'ler için markalı uygulamalar sunuyor:

Kullanıcı Arayüzü

• Akıllı Başlatıcı - yeni mikro servis hizmeti mimarisi, güncellemeleri daha esnek hale getirir. Yeni fonksiyonlar eklemek için, tüm sistemi güncellemek yerine uygulamalardan birkaçını güncelleyebilirsiniz.
  • Portalı özelleştirmek için daha fazla seçenek.

Yönetim

• Yeni yönetici arayüzünde ortalama sayfa yükleme süresini şaşırtıcı bir şekilde %40 oranla azalttık.
  • Popüler talebe göre toplu işlemler ekledik.
  • Artık abonelikler için son kullanma tarihlerini ayarlayabilir ve kullanıcıları önceden otomatik olarak bilgilendirebilirsiniz.
  • Ayrıca her kanal için TV arşivi ayarlayabilirsiniz.

Cihaz ve servis desteği

• Artık, web sitelerinin videolarını TV ekranınızda görüntülemenizi sağlayan Chrome ve Firefox uzantısı MAGic Cast'i destekliyoruz.
  • Ayrıca, yeni nesil MAG STB'leri de destekliyoruz: MAG322, MAG324

Yeni Ministra TV platformunu mevcut cihazınıza kurmanızı ve test etmenizi öneririz; böylece yeni MAG STB'ler gönderilmeye hazır olduğunda siz de hazır olursunuz.

En son sürümü istemek için ürün sayfasından bir indirme talebi gönderin. Ardından, verilen kurulum talimatlarını izleyin.

Platformu kurma ve kullanma konusunda teknik yardım için, lütfen magicsolution@infomir.com. e-posta gönderin

Ministra TV platformunu kullanma hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen ministra@infomir.com ile iletişime geçin.

Hizmet veya ürünlerimiz için teşekkür etmek veya bunlarla ilgili bir şikayet veya öneri mi paylaşmak istiyorsunuz?
Lütfen feedback@infomir.com  adresi veya Geri Bildirim formu yoluyla bize bir.
Setüstü kutusunun kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen Destek ekibimizle iletişime geçin.