Ticari iş teklifi

CABSAT 2018’deki yeniliklerimiz

Yayınlanan 28/12/2017

CABSAT 2018’deki yeniliklerimiz

2007 yılında, Infomir, TV servislerini yönetmek için özel bir yazılım paketi olan Stalker Middleware'i oluşturdu. Zamanla, 130'dan fazla ülkedeki operatörler arasında popüler oldu. Geçtiğimiz yıl, Middleware ciddi işlevsel ve kavramsal değişikliklerden geçti. Bu değişikliklerin sonucunda, Infomir yeni bir ürün sunmayı başardı - çok ekranlı TV platformu Ministra.

Eski sürüm ile yeni çözüm arasındaki temel fark, çoklu platformların desteklenmesidir. Ministra en popüler cihazlarla çalışır: STB'ler, Smart TV'ler, mobil cihazlar ve kişisel bilgisayarlar. Platform, kabul edilebilir zaman dilimlerinde etkileşimli hizmetleri başlatmayı kolaylaştırır ve ürünün mikro servis mimarisi daha esnek bir güncellemeye izin verir. Yeni işlevler eklemek için, tüm sistemi değil, yalnızca birkaç uygulama paketini (NPM) güncellemeniz gerekir.

Bu TV platformu, TV operatörünün yardımcısı olmak ve süreç yönetimi çabalarını kolaylaştırmak içindir. Bu amaçla, yönetici arayüzü grup işlemlerini destekler, yöneticinin otomatik bildirimler ile kullanıcı aboneliklerinin süresini tanımlamasına ve abonelik planlarındaki belirli kanallara bir TV arşivi atamasına izin verir.

Ministra, CABSAT 2018'de sunulacak olan en son modeller: MAG322 ve MAG324 dahil tüm MAG STB'leri destekliyor. Bunlar, en çok satan MAG250 ve MAG254 modelleri için bir sonraki evrimsel adımdır. Yeni STB'lerin temel avantajları Broadcom CPU'nun yüksek performansı ve HEVC teknolojisinin desteğidir. Diğer modellerden farklı olarak MAG324, Mikro Füzyon kasasının yeni ergonomik bir tasarımına sahip olacak.

Infomir'in yeni ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinebilir, kendi gözlerinizle görebilir ve 14-16 Ocak 2018'de gerçekleşecek olan CABSAT 2018 etkinliğinde bizzat yerinde test edebilirsiniz. Bizi Dubai Dünya Ticaret Merkezi ZAB3 Salonu'nda yer alan CD11-CD12 standında bulabilirsiniz.

Hizmet veya ürünlerimiz için teşekkür etmek veya bunlarla ilgili bir şikayet veya öneri mi paylaşmak istiyorsunuz?
Lütfen feedback@infomir.com  adresi veya Geri Bildirim formu yoluyla bize bir.
Setüstü kutusunun kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen Destek ekibimizle iletişime geçin.