Ticari iş teklifi

Yayınlanan 17/02/2017

Bugün Infomir şirketi, IPTV ve OTT hizmetleri sağlama yazılımı olan Stalker Middleware 5.1.1'in (Ministra TV) yeni bir sürümünü tanıttı.

Önemli değişiklikler Stalker Akıllı Başlatıcı'yı etkiledi. Web sayfalarını görüntülemek için tarayıcı eklendi.

Infomir Stalker Middleware 5.1.1 güncellemesini tanıttı.

«Hesabınız» sekmesi eklendi. Kullanıcı tarife planı, cihaz ve teknik destek hakkındaki bilgileri görebilir.

Infomir Stalker Middleware 5.1.1 güncellemesini tanıttı.

Hava Durumu uygulama arayüzü güncellemesi.

Infomir Stalker Middleware 5.1.1 güncellemesini tanıttı.

TV'yi tam ekran modunda izlerken PVR ve Zaman Kaydırma durumları kullanılabilir.Infomir Stalker Middleware 5.1.1 güncellemesini tanıttı.

Stalker Middleware 5.1.1 için diğer güncellemeler:

- Resimleri görüntüleme kabiliyeti, Explorer'a eklendi. Tam ekran modunda çalışma imkanı, slayt gösterileri, fotoğraf konumunun değiştirilmesi, resimleri görüntülemek için ikinci oyuncunun aranması artık mevcut

- PiP ile çalışma geliştirildi

- Klavye işlevselliği iyileştirildi

- Görüntü iyileştirmeleri tanıtıldı

- Görüntülenen ve kısmen görüntülenen içeriğin görselleştirme işlevi eklendi. Kullanıcılar, neyi izlediklerini ve en sevdikleri TV dizilerini nerede duraklattıklarını sezgisel olarak anlayacaklar.

- VK Video uygulaması geliştirildi.

- Abonelere reklam gösterme ayarları genişletildi.

Önemli: Önerilen NPM sürümü 2.15.11 veya daha düşük. NPM sürümü 2.15.11 veya daha düşükse, menüdeki uygulamaların sırası meta paketindeki sırayla birbirine uygun olacak. Aksi takdirde, uygulama sırası menüde alfabetik olarak listelenir.

Sürüm 5.1.1, API v2 desteği olmadan çıkıyor. Uygulamayı bu API ile geliştiren ve kullanan operatörler için 5.1.1 sürümünü yüklemeniz önerilmez. Yakın gelecekte, esneklik ve kabiliyetlerde API v2'yi önemli ölçüde geçecek olan API v3'ün çıkış tarihini açıklayacağız.

Ayrıca, geliştirme ekibi kendi kaynak yazılımını piyasaya sürdü: blog.ministra.com. Yayınlar, Stalker Middleware platformuyla çalışmanın bütün ayrıntılarını bilmek, ayrıca en yeni telekomünikasyon pazarı haberlerini takip etmek ve yeni başarılar için ilham almak isteyen herkes için yararlı olacak.

Ürün belgelerine, makaleler hakkında yorum bırakabilme özelliği eklendi. Bu, platformun kurulumu ve çalışması sırasında ortaya çıkabilecek müşteri sorularını anında cevaplandırmaya yardımcı olacak.

Stalker Middleware'in çoklu ekran özelliklerinin abonelerin iOS ve Android için mobil uygulamalar kullanarak hizmet sağlamalarına izin verdiğini hatırlayalım. StalkerTV uygulamasının en son sürümüne Google Play'de ve App Store'da. bir göz atın. Mobil uygulamaların markalaştırılması hizmeti operatörler için kullanılabilir durumda. Daha fazla bilgi için, lütfen stalker@infomir.com adresine bir talep gönderin.

Gelecek aylara yönelik ürün geliştirme planı, Samsung Tizen TV, LG WebOS, Apple TV, Roku için resmi uygulamaların yayınlanmasını içeriyor.