Ticari iş teklifi

Entegre Fuarı: Avustralya'nın en büyük Görüntü ve Ses Teknolojileri ve Bilişim Teknolojileri ticaret fuarı

Yayınlanan 01/09/2017

Infomir, tarihinde ilk kez 29-31 Ağustos tarihlerinde Melbourne Kongre ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Avustralya Entegre fuarına katıldı. Bu, çok sayıda yerel ve küresel markanın ilgisini çeken yıllık bir etkinlik.

Etkinlik boyunca onlarca şirket, iş fırsatlarını potansiyel entegratörlerle tartışma, önde gelen teknik uzmanlardan yeni ürünlerin uzman değerlendirmesini alma ve A/V ürünlerini ve çözümlerini dünyanın her yerinden ziyaretçilere gösterme şansını yakaladı.

Infomir, şirketin MEA bölgesindeki ofis başkanı Egor Malyarov tarafından temsil edildi. O, Infomir’in yeni ortağı ve Avustralya’da Melbourne ve Sidney’den faaliyet gösteren bölgenin önde gelen görüntü ve ses sistemleri çözüm distribütörlerinden biri olan Corsair Çözümler’in standına uzman olarak davet edildi.

Fuar ziyaretçileri, Infomir'in IPTV/OTT serisinin en çok satan STB'si MAG256'yı ve tümüyle yeni MAG410'u (Android üzerinde çalışan yüksek performanslı bir 4K STB) görebildiler. Şirketin standında aynı zamanda yakında çıkacak MAG modelinin yeni kasa tasarımı da sergilendi.

Infomir'in middleware çözümü olan Stalker Middleware'e özel bir ilgi vardı. Şirketin yeni ortakları, en son sürüm olan Stalker 5.2'ye dayanan tam fonksiyonlu bir konaklama işletmeleri kullanım senaryosu gösterdi. Müşteri ve entegratörler, EPG, DVR, VoD ve bilgi hizmetleri de dahil olmak üzere Canlı TV'yi içeren geniş kapsamlı işlevsellikten çok etkilendiler. Otel endüstrisindeki müşteriler, oda içi eğlence hizmetleri için Infomir çözümünü kullanmaya olan asıl ilgilerini dile getirdiler.

Entegre fuarı süresince ürünlerimize ve çözümlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı tüm eski ve yeni arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Temsilcilerimizin, bu tür etkinlikler nerede olursa olsun, Infomir'in müşterileriyle gittikleri her yerde sürekli olarak buluşmalarından dolayı heyecan duyuyoruz. Ayrıca, hizmetlerimizin kalitesi hakkındaki olumlu değerlendirmenizi içtenlikle takdir ediyor ve Infomir ürünlerini tüm kıtalarda rekabetçi hale getirdiğiniz için teşekkür ediyoruz.