Ticari iş teklifi

Beenius ve Infomir işbirliği: Android STB için çözüm

Yayınlanan 10/05/2017

Beenius ve Infomir işbirliği: Android STB için çözüm

Son derece gelişmiş bir İnteraktif TV platformu sağlayıcısı olan Beenius'un ve bir TV STB üreticisi olan Infomir'in ekip çalışması, kablo sağlayıcılarının ve telekom operatörlerinin Android teknolojisi için bir talebini karşılamak maksadıyla özel olarak oluşturulmuş bir dizi STB ile çalışma deneyimiyle işaretlendi.

Her iki şirket de, OTT, IPTV ve DVB-x Hibrit çözümleri için kablo ve telekom operatörlerinin talep ve gereksinimlerini karşılamak amacıyla birkaç yıl önce başlayan ortaklığı sürdürüyor. Şirket temsilcileri de bu yılki ANGACOM 2017 fuarında buluşacaklar.

Beenius çoğunlukla, bir servis sağlayıcının birleşik görünümle ve geleceğe yönelik teknolojiyi kullanarak tatmin edici bir TV'yi piyasaya sürmesini sağlayan Android TV ve Android STB Uygulamalarına önem verir. Fiyat, verimlilik ve hizmet sunumu arasında mükemmel bir çözüm arayan kablo operatörleri için Beenius, Infomir STB’leri MAG serisi ile birlikte Android çözümünü tanıttı.

Infomir için bu yıl, yeni bir MAG 410 STB ile işaretlendi. MAG ailesinin bu yeni üyesi Android işletim sistemini 4K video teknolojisiyle birleştiriyor. Bu, dört çekirdekli Cortex-A53 işlemcisiyle MAG serisinin en verimli STB'si. MAG410 ayrıca 8 GB flaş ve 2 GB çalışma belleği, 3 USB girişi ve dahili Wi-Fi adaptörüyle de övünebilir. MAG410, Beenius interaktif TV Platformuyla kolay entegrasyonun yanı sıra olağanüstü performans, video ve ses kalitesi sağlayan Android 6.x işletim sistemiyle güçlendirilmiş bir cihaz.

Her iki şirket de tüm tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Beenius çoğunlukla en iyi TV deneyimini sunan izleyicileri ve operatörleri hedef alırken ve Android STB Uygulamalarına sahip servis sağlayıcılarını desteklerken, Infomir, zaten marka kimliği olan MAG STB'lere odaklanıyor.

ANGACOM 2017'de, Salon 8'de P82 standında Beenius'u ve Salon 7'de A63 standında Infomir'i ziyaret etme fırsatını kaçırmayın. Bu fuar, her iki şirketin de ürünlerinin tanıtım sunumundan haberdar olmak için büyük bir şans olacak.

Hizmet veya ürünlerimiz için teşekkür etmek veya bunlarla ilgili bir şikayet veya öneri mi paylaşmak istiyorsunuz?
Lütfen feedback@infomir.com  adresi veya Geri Bildirim formu yoluyla bize bir.
Setüstü kutusunun kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen Destek ekibimizle iletişime geçin.